De perfecte terugblik op afgelopen zomer

De wind wordt steeds guurder en alle regen helpt ook al niet mee voor ons humeur. Nu het wat kouder en donkerder begint te worden, verlangen we terug naar afgelopen zomer en onze heerlijke zomervakantie. Een prima moment om een fotoboek te maken, als je dat nog niet hebt gedaan.

Voor foto’s, kaarten, kalenders, agenda’s, wanddecoratie en fotoboeken kun je bij Fotofabriek terecht. Zo kun je van je leukste vakantiefoto’s een mooie herinnering maken.

Er zijn verschillende soorten kaften beschikbaar. Zo bestaat er de keuze uit hardcover, softcover, spiraal en nieten. Maar je kunt ook kiezen voor een kartonnen fotoboek, een exclusief fotoboek of een fotoboek in de stijl van een tijdschrift. Wat ik persoonlijk ook fijn vind, is dat er de optie bestaat om de pagina’s vlak te laten liggen. Dit geeft namelijk een heel mooi effect wanneer een foto doorloopt op een andere pagina.

Via de online editor of offline software -die gemakkelijk en snel te downloaden is- kun je zonder problemen aan je fotoboek beginnen. De offline software geeft handige templates en opties voor het indelen van je foto’s. Uiteraard kun je ook zelf een indeling maken. Ook geeft het programma aan of de foto’s aan de juiste resolutie voldoen, zodat het eindproduct er nog mooier en scherper uit komt te zien.
Ik vond het spelen met de verschillende opties in het ontwerpprogramma erg leuk. Je hoeft er uiteraard niet zoveel tijd in te steken als dat ik deed, maar ik vond het fijn dat er zoveel opties zijn. Daarnaast was het programma makkelijk te besturen.

Na het opslaan van je ontwerp, ontvang je een mailtje met een voorbeeld, waarin je alvast een voorproefje krijgt van hoe het product er ongeveer uit zal zien.
Na het bestellen, duurt het ongeveer één of twee werkdagen voordat je je fotoboek binnen hebt. Er wordt voor gezorgd dat je pakketje niet kan beschadigen. Zo zit het fotoboek tussen dik karton gevouwen en wordt deze tegen water beschermd door middel van een plastic verpakking.

De kaft is gemaakt van stevig materiaal en heeft een mooie glans. Ik had gekozen voor een hardcover liggend A4 fotoboek, maar uiteraard zijn er ook formaten voor mensen met een kleinere boekenkast. Ook het aantal pagina’s staat niet vast. Je kunt dus zoveel foto’s toevoegen als je wilt. Handig voor als je niet goed kunt kiezen!

Het papier is sterk en heeft een mooie matte finish. Wees niet bevreesd, de optie voor glanzend papier bestaat ook! 

Ik ben heel erg onder de indruk van hoe helder de kleuren zijn. Vooral de foto’s van de natuur waarbij er veel groen te zien is, springen er echt uit. Ook zijn de foto’s haarscherp en zie je alle details.

Ik had in het fotoboek besloten om voor elke pagina erbij te zetten waar de foto gemaakt is, zodat je hier later nog op terug kan kijken. Ook deze tekstvlakken zijn makkelijk toe te voegen en na printen duidelijk te lezen. De optie voor het toevoegen van standaard figuurtjes -zoals in mijn geval, de bordpinnen- vind ik ook erg leuk. Dit maakt je ontwerp net even af.

Ik ben erg tevreden over de opties die Fotofabriek biedt. Mijn herinneringen van Normandië heb ik nu voor altijd in mijn boekenkast!
Wil jij ook jouw favoriete herinneringen vereeuwigen? Maak dan nu je eigen fotoboek op fotofabriek.nl/fotoboek-maken.

Wil je liever een herinnering waar je elke dag weer van kunt genieten, bijvoorbeeld aan je muur? Neem dan ook eens een kijkje bij de verschillende wanddecoratie die Fotofabriek te bieden heeft.

Dit is een advertorial.
Het product heb ik ontvangen ter review.

 

 

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s