Over mij

Hallo,

Mijn naam is Renee. Ik ben een studente op Hogeschool Inholland in Den Haag en volg de opleiding Communicatie.
Ik heb mezelf al even kort voorgesteld op de homepage, maar wie ben ik precies? Ik ben Renee, een jongedame die is opgegroeid in het kleine dorpje Mijnsheerenland in de Hoeksche Waard. Dat ik heel mijn leven in een boerendorpje woon is niet altijd te zien. Met mijn (onnatuurlijke en opvallende) haarkleuren die eens in de zoveel tijd veranderen, ben ik een echt stadsmens geworden.
Op Grafisch Lyceum in Rotterdam heb ik zowel mijn VMBO-diploma als MBO-diploma behaald. En nu ben ik me meer in de communicatiewereld aan het verdiepen.
Van kleins af aan sta ik al bekend om mijn creativiteit. Ik was altijd aan het knutselen of tekenen. En ondanks dat ik daar nu niet altijd tijd meer voor heb, blijft het een grote hobby van me. Mijn grootste passie is schrijven. Op de leeftijd van acht jaar schreef ik al wekelijks mijn eigen verhaaltjes die ik elke woensdag mocht voorlezen in de klas. Dit was ook meteen de leeftijd waarop ik wist wat ik wilde doen: ik wil schrijfster worden, en ben daar nooit meer van afgeweken.
Sindsdien ben ik begonnen met het schrijven van gedichten, songteksten, verhalen en zelfs boeken die mijn ouders dan “publiceerden.”

Hyves en WordPress
In 2010 heb ik mijn eigen Hyves-pagina opgezet waarop ik al mijn gedichten en verhalen kwijt kon. Jammer genoeg is uiteindelijk met het verwijderen van Hyves veel van mijn teksten verloren gegaan.
In 2011 besloot ik om via WordPress mijn eigen blog aan te maken en daarop verder mijn schrijfsels te dumpen. Dit doe ik nog tot op de dag van vandaag.
Mijn blog is in de jaren van bestaan flink veranderd. Waar ik vroeger alleen schreef over mijn geloof (ik ben Protestants/Hervormd opgevoed), verdiep ik me nu ook meer in het uitproberen van beautyproducten en het maken van DIY’s. Hier en daar komen er nog steeds gedichten en verhalen uit de oude doos tevoorschijn, maar mijn blog heeft wel een grote sprong gemaakt en is veel veranderd.

Een Boek Met Een Begin
In mei 2017 heb ik mijn allereerste boek uitgebracht. De bundel Een Boek Met Een Begin is een verzameling van blogstukken die over het geloof gaan, maar er komen ook nog nooit eerder vertoonde blogstukken in voor. Het boek is online te bestellen via Amazon. Ik ben blij dat ik op 21-jarige leeftijd mijn droom heb kunnen verwezenlijken. Maar dit is nog niet het eind, de ideeën voor het volgende boek beginnen al te borrelen.

Jaarmarkt Mijnsheerenland en webshop
In september 2017 heb ik ook een ander project opgezet. Zo heb ik op de Jaarmarkt in Mijnsheerenland gestaan om daar mijn zelfgemaakte creaties te verkopen. Deze verkoop ik nu ook op een eigen webshop.

3 gedachten over “Over mij

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s